Uitdeuken zonder spuiten

Print deze pagina

Heeft u een kleine deuk in uw auto en wilt u goedkoop uit zijn? Uitdeuken zonder spuiten is voor u de ideale oplossing! Het is snel en goedkoop. Schade Centrum Sluyter kan uw auto uitdeuken zonder lakschade. Uw auto ziet er weer als nieuw uit!


UITDEUKEN ZONDER LAKSCHADE
Wij maken gebruik van een speciale techniek om uw auto te herstellen. Wij werken met speciaal gereedschap dat iedere deuk nauwkeurig terugbrengt in de oorspronkelijke vorm. Van de autoschade is dan niets meer zichtbaar en uw auto is weer als nieuw. De autolak wordt tijdens het uitdeuken niet aangetast.

VOORDELEN

Uitdeuken zonder spuiten heeft vele voordelen. Zo hoeft er niet geplamuurd en gespoten te worden. Ook hoeft uw auto niet voor langere tijd bij ons te blijven. Vaak is uw auto klaar terwijl u wacht! Verder is uitdeuken zonder spuiten:

  • Goedkoop
  • Kleurvast
  • Goed voor het milieu

VOORWAARDEN

Alleen kleinere deuken kunnen we uitdeuken zonder spuiten. Uw deuk mag niet groter zijn dan 2 á 3 centimeter in diameter en geen lakschade hebben. Als uw deuk toch lakschade heeft, kunnen we spotrepair of spuitwerk uitvoeren om lakschade te herstellen. Ook moet uw deuk bereikbaar zijn voor onze herstellers.

WILT U UW AUTO UITDEUKEN?

Maak een afspraak via 0515 – 41 28 06. Als u langs komt, maken we eerst een vrijblijvende offerte op. U bent dus altijd vrij om te kiezen in hoeverre u de schade aan uw auto wilt laten repareren. Ook wordt uw schadeherstel in de meeste gevallen gedekt door uw autoverzekering. Informeer bij Schade Centrum Sluyter naar de voorwaarden.

Maak een afspraak
header-default.jpg