Autoschadeherstel

Print deze pagina

Schadeherstelbedrijf Sluyter verzorgt het gehele autoschadeherstel proces: van schade analyse tot volledige afwerking. Uw auto verlaat als nieuw onze werkplaats. Ook dragen wij zorg voor de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Autoschade is al vervelend genoeg. Daarom ontzorgen wij u volledig.


BINNENKOMST

Schadeherstel - Binnenkomst
Als uw auto binnenkomt, analyseren wij eerst de schade. Vervolgens overleggen wij met u welke autoschade herstelwerkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Dan krijgt u de sleutel van uw vervangende auto. U kunt het autoschadeherstel nu met een gerust hart aan ons overlaten.


AUTOSCHADEHERSTEL & DEMONTAGEWERKZAAMHEDEN

Schadeherstel - Herstel & demontage
We beginnen met het demonteren van de beschadigde onderdelen. Wat hersteld kan worden, wordt gerepareerd. Beschadigde onderdelen worden vervangen. Parkeer- en hagelschade restylen wij. Bumpers worden hersteld door middel van kunststofreparatie. Als er alleen kleine deukjes in het plaatwerk zitten, kunnen wij uitdeuken zonder spuiten. Dat bespaart veel tijd en kosten.


VOORBEWERKING

Schadeherstel - Voorbewerking
De onderdelen die opnieuw gespoten moeten worden, worden eventueel geplamuurd, geschuurd en voorzien van grondlak.


SPUITWERK

Schadeherstel - Spuitwerk
Na de voorbewerking is uw auto gereed voor spuitwerk. Dankzij het professionele spuitwerk van Schade Centrum Sluyter wordt alle lakschade hersteld en ziet uw auto er weer als nieuw uit. Naast het spuiten van een complete auto, kunnen we ook losse onderdelen spuiten. Zoals een motorkap of bumper. Hiervoor maken wij gebruik van de beste autolakken die er zijn. Uiteraard gaan wij milieuvriendelijk te werk en gebruiken wij autolakken op waterbasis.


MONTAGE & AFLEVERING

Schadeherstel - Montage & aflevering
Als de autolak droog is, worden de overige onderdelen gemonteerd. Daarna gaat uw auto door de wasstraat, wordt uw auto helemaal gepoetst en krassen worden bijgewerkt. Wanneer u uw auto komt ophalen, laten we u zien welke autoschade herstelwerkzaamheden we hebben uitgevoerd. Ook krijgt u dan van ons het FOCWA-4 jarig Garantiebewijs mee. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.


AUTOSCHADE HERSTELLEN?

De specialisten van Schade Centrum Sluyter uit Sneek herstellen alle schade aan uw auto. Autokrassen verwijderen, uitdeuken zonder spuiten of uw auto laten overspuiten. U kunt alles overlaten aan de specialisten van Schade Centrum Sluyter. Voor een afspraak of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maak een afspraak
header-default.jpg