Verzekering ruitschade

Print deze pagina

Bij wat voor verzekeringsmaatschappij u ook bent aangesloten. Schade Centrum Sluyter zorgt voor de volledige afhandeling van uw ruitschade. U heeft er geen omkijken naar.


VERZEKERD VOOR RUITREPARATIE
Bijna alle auto’s zijn tegenwoordig verzekerd voor ruitschade. Ruitreparatie is dan meestal gratis. Gratis houdt in dat u geen eigen risico hoeft te betalen. Ook verliest u geen no-claim. Uw verzekeringsmaatschappij betaalt de kosten voor ruitschade aan ons. U hoeft dus niets te betalen en ruitreparatie is voor u dan gratis.

AUTORUIT VERVANGEN
Wacht u te lang met ruitreparatie? Dan kan het sterretje in uw autoruit een barst worden. Dit komt vooral door temperatuurverschillen. Vaak is ruitreparatie dan niet meer mogelijk en moeten wij uw autoruit vervangen. Afhankelijk van uw verzekering en de polisvoorwaarden wordt dit vergoed. Vaak moet u nog wel uw eigen risico betalen.

NIET VERZEKERD TEGEN RUITSCHADE?
Schade Centrum Sluyter verzorgt ook dan uw ruitreparatie of vervanging van uw autoruit voor een aantrekkelijk tarief. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Maak een afspraak
header-default.jpg