Ruitreparatie

Print deze pagina

Iedere ruitreparatie wordt door de specialisten van Schade Centrum Sluyter snel en professioneel uitgevoerd. Om wat voor ruit of merk auto het ook gaat. Ook regelen wij de financiƫle afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.


WACHT NIET TE LANG MET RUITREPARATIE

Heeft u een sterretje in uw autoruit? Kom dan zo snel mogelijk naar Schade Centrum Sluyter in Sneek. Als u te lang met een sterretje doorrijdt, kan uw autoruit verder doorscheuren. Dan is autoruit vervanging nodig.
 

UW AUTORUIT WEER ALS NIEUW
Om uw ruitschade te repareren maken wij het sterretje eerst helemaal schoon. Met een pomp zuigen we de lucht uit het sterretje en brengen we speciale hars aan. Op het schone en luchtvrije sterretje kan de hars zich goed hechten. Vervolgens zorgen we ervoor dat de hars snel uithard en werken we uw autoruit keurig af. In alle weersomstandigheden blijft de hars in perfecte staat. Na ruitreparatie ziet uw autoruit er weer als nieuw uit.

 

RUITSCHADE REPAREREN?
Maak een afspraak bij Schade Centrum Sluyter of rijd langs onze werkplaats in Sneek. Onze medewerkers zorgen voor een snelle reparatie van uw ruitschade. Bent u verzekerd tegen ruitschade? Dan regelen wij ook alles met uw verzekeringsmaatschappij.

Maak een afspraak
header-default.jpg