Autoruit vervangen

Print deze pagina

Is uw ruitschade niet meer te repareren? Dan kunt u uw autoruit vervangen bij autoschadebedrijf Sluyter in Sneek. Bij ons profiteert u van snelle en uitstekende service.


SNEL UW AUTORUIT VERVANGEN IN FRIESLAND?

De meeste autoruiten hebben wij op voorraad. U hoeft dus niet lang te wachten en wij kunnen uw autoruit snel vervangen in onze werkplaats in Sneek (Friesland). Daarnaast verzorgen wij de rechtstreekse afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. U profiteert dus van een uitstekende en snelle service.

 

ZO WORDT UW AUTORUIT VERVANGEN
Wij monteren de nieuwe voorruit zorgvuldig in uw auto. We dekken het interieur van uw auto en de carrosserie eerst af. Vervolgens verwijderen we het beschadigde autoruit. Daarna brengen we speciale lijm aan op de nieuwe autoruit voor stevige hechting. Uw nieuwe autoruit kan nu gemonteerd worden. Wanneer de lijm is uitgehard, is uw auto weer klaar voor gebruik. Van ruitschade is niets meer te zien!

 

AUTORUIT VERVANGEN IN SNEEK
Laat uw autoruit vervangen door Schade Centrum Sluyter in Sneek (Friesland). Kom met ruitschade naar onze werkplaats of neem contact met ons op voor een afspraak.

Maak een afspraak
header-default.jpg