Sterke punten in uw voordeel

Print deze pagina

Kwaliteit is het handelsmerk van Schade Centrum Sluyter. Al ruim 45 jaar zijn we een bekend autoschadeherstelbedrijf in Sneek (Friesland). In deze 45 jaar realiseren wij altijd autoschade herstel van topkwaliteit. Ons lidmaatschap bij de FOCWA onderstreept dit.


ONZE PLUSPUNTEN
Uw autoschade herstel laten uitvoeren door Schade Centrum Sluyter? Dan profiteert u van vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Vakkundig personeel
  • Volledige en snelle autoschade herstel
  • Servicegericht
  • Ruim 45 jaar ervaring

VOLLEDIGE AFHANDELING
Wanneer u met autoschade bij ons komt, zorgen wij voor de volledige afhandeling. Van schade analyse tot autoschade herstel en van de financiƫle afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij tot het volledig reinigen van uw auto. Autoschade is voor u al vervelend genoeg. Wij zorgen er dan ook voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet en u geen omkijken heeft naar de afhandeling met uw autoverzekering.

GARANTIE & KWALITEITSNORM
Bij Schade Centrum Sluyter is de kwaliteit en professionaliteit van uw autoschadeherstel optimaal gewaarborgd. Wij zijn namelijk aangesloten bij FOCWA Eurogarant. Dit betekent dat wij precies werken volgens de door FOCWA voorgeschreven procedures. Afspraken leggen we altijd vast. Bovendien krijgt u bij ons vier jaar FOCWA garantie. Dat geeft zekerheid.

OOK PROFITEREN VAN DE VELE VOORDELEN?
Kom met uw autoschade naar Schade Centrum Sluyter in Sneek. Wij garanderen snelle en professionele afhandeling van iedere autoschade. Dat verzekeren wij u.

Maak een afspraak
header-default.jpg