Over Schade Centrum Sluyter

Print deze pagina

Schade Centrum Sluyter uit Sneek repareert alle soorten schade aan uw auto, bedrijfsauto of leaseauto. Als FOCWA Eurogarant bedrijf zijn wij al jaren uw betrouwbare partner in autoschade herstel. Wij zorgen voor de volledige afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Ook realiseren wij spuitwerk in verrassende toepassingen.


SPECIALIST IN AUTOSCHADE VAN A TOT Z
Schade Centrum Sluyter is gespecialiseerd in:

WIJ REGELEN ALLES
Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Daarom regelen we bij Schade Centrum Sluyter alles voor u. Uiteraard herstellen we de schade aan uw auto vakkundig. Gratis vervangend vervoer wordt door ons geregeld. Ook dragen wij zorg voor de schade expertise met uw verzekeringsmaatschappij. Uiteraard krijgt u na de autoschadeherstel werkzaamheden uw auto weer helemaal gereinigd terug.

VERRASSEND IN SPUITWERK
Als dé autospuiterij expert in Friesland zijn wij volledig gespecialiseerd in het spuiten van iedere auto. Van welk merk of in welke kleur dan ook. Naast het laten spuiten van uw auto kunt u ook bij ons terecht voor spuitwerk van bijvoorbeeld uw meubilair of keuken. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardig watergedragen lak en high solid lak.

KWALITEIT VAN GENERATIE OP GENERATIE
In 1965 startte de familie Sluyter een autoschadeherstelbedrijf in Sneek. Van generatie op generatie heeft de familie Sluyter alle kennis en ervaring over autoschade herstel doorgegeven. Tot op de dag van vandaag is het een echt familiebedrijf. De drie gebroeders Sluyter runnen nu het schadeherstelbedrijf in Sneek. Ieder van hen heeft een duidelijke eigen taak binnen het bedrijf. Dit zorgt voor een goed geolied geheel en kwaliteit waar u op kunt bouwen.

WIJ HELPEN U SNEL OP WEG
Ons professionele team staat ook voor u klaar. Wij herstellen uw autoschade vakkundig en snel. Heeft u vragen? Moet uw autoruit vervangen worden? Of heeft u autoschade? Neem geheel vrijblijvend contact op met Schade Centrum Sluyter in Sneek.

Maak een afspraak
header-default.jpg