Klanten vertellen

 • Showroom nieuw!

  “Onlangs mijn ruim 5 maanden oude auto gebracht naar Schade Centrum Sluyter. Er was wat stormschade en kon dit via mijn verzekering laten herstellen. Het resultaat is echt prachtig geworden en ben meer dan tevreden. De auto stond ’s avonds blinkend ( was gewassen ) voor mij klaar. Kan niet anders zeggen dat ik uiterst tevreden ben over het gehele resultaat.”

  Dhr. R. Jellema Sneek
 • De service is uitstekend

  “Onze auto was van achteren enorm ingedeukt. Voor het schadeherstel van onze auto zijn we naar Schade Centrum Sluyter gegaan.
  De service is uitstekend en over het resultaat zijn we dik tevreden. Mochten we weer autoschade hebben, dan zullen we zeker weer naar Schade Centrum Sluyter gaan.”

  Dhr. Spijksma
 • De service en het resultaat zijn perfect!

  “Schade Centrum Sluyter uit Sneek is het beste autoschadeherstelbedrijf dat ik ken.
  Het team heeft de lakschade aan mijn auto volledig hersteld. De service en het resultaat zijn perfect!” 

  Dhr. Veninga
 • Keurig afgeleverd

  “Wij zijn al ruim 10 jaar klant bij Schade Centrum Sluyter. Ons bedrijf heeft veel bedrijfsauto’s en daarom hebben we regelmatig te maken met autoschade. De service is perfect en ze sluiten zich aan bij onze behoeften. Is er haast geboden? Dan zorgt het team van Sluyter voor snel herstel. Onze auto’s worden altijd vakkundig gerepareerd en keurig afgeleverd. Ook de binnenkant van de auto wordt meteen meegenomen. Er gaat een stofzuiger doorheen en de bekleding wordt gereinigd.”

  Feike Glashouwer van Empatec
 • Mijn auto ziet er weer als nieuw uit!

  “Al 2 jaar kom ik bij Schade Centrum Sluyter. De service is eerlijk, goed en oprecht. En het eindresultaat? Dat is prima. Mijn auto ziet er weer als nieuw uit!”

  Dhr. Timmermans
 • Het eindresultaat ziet er goed uit!

  “Met lakschade en deukjes aan de zijkant van mij auto ben ik naar Schade Centrum Sluyter gegaan. De service is fantastisch en het eindresultaat ziet er goed uit!”

  Mvr. Rijpkema
header-default.jpg