Verzekeringen

Print deze pagina

Als eigenaar van een auto is het verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Afhankelijk van uw verzekering wordt autoschade herstel vergoed. Gelukkig regelt Schade Centrum Sluyter uit Sneek (Friesland) alles met uw verzekeringsmaatschappij.


 

STANDAARD WETTELIJK AANSPRAKELIJKHEID (WA)
De WA-verzekering is voor iedere auto-eigenaar verplicht. Met de WA-verzekering bent u alleen verzekerd voor schade die u toebrengt aan een andere auto. De schade aan uw eigen auto wordt dus niet vergoed. U kunt natuurlijk altijd bij Schade Centrum Sluyter terecht voor autoschade herstel en een scherpe offerte.

WA-BEPERKTE CASCO
Bij deze WA-verzekering heeft u de standaard WA-verzekering plus de dekking voor schade aan uw eigen auto als de oorzaak van de schade niet bij u ligt. Oorzaken kunnen bijvoorbeeld diefstal, inbraak, brand, storm of een aanrijding met dieren zijn. Bij Schade Centrum Sluyter zoeken we uit of uw verzekering de veroorzaakte autoschade dekt. Vergoed uw verzekering de autoschade herstelwerkzaamheden? Dan kunt u bij ons direct een afspraak maken voor reparatie.

WA-UITGEBREID CASCO
De WA-uitgebreid Casco verzekering wordt ook wel All Risk genoemd. Niet alleen schade aan een andere auto die u veroorzaakt heeft, wordt vergoed. Ook de schade aan uw eigen auto wordt vergoed. Bijvoorbeeld wanneer u tegen een paaltje aanrijdt. Met een WA-uitgebreid Casco verzekering kunt u altijd een afspraak maken bij Schade Centrum Sluyter.

EIGEN RISICO
Het eigen risico is het deel van de autoschade dat uw verzekeraar bij u in rekening brengt. Dit gedeelte van de autoschade moet u dus zelf betalen. Is de schade verhaalbaar op de tegenpartij? Dan is ook het eigen risico te verhalen op de tegenpartij. Wij kunnen u hierover van meer informatie voorzien.

PROFITEER OOK VAN HET GEMAK
Wij regelen voor u de schade expertise met uw verzekeringsmaatschappij. Met autoschade bekijken we wat uw verzekering wel of niet vergoed. Vervolgens dragen wij zorg voor de financiƫle afhandeling met uw verzekeraar. Voor meer informatie over autoschade herstel en uw verzekering, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maak een afspraak
header-default.jpg