Geen schuld, wel schade?

Print deze pagina

Heeft u geen schuld, maar wel schade aan uw auto? Dan moet de schade worden verhaalt op de tegenpartij. Goede expertise is hierbij belangrijk. Als u een expertise wilt, oftewel een officieel taxatierapport, dan kan dat bij de experts van Schade Centrum Sluyter.


EXPERTISE AFSPRAAK
Wanneer u een rechtsbijstandverzekering heeft, is het aan te bevelen om in overleg met uw verzekering een expertise afspraak te maken bij Schade Centrum Sluyter in Sneek. Ook uw tussenpersoon kan in veel gevallen een expert voor u inschakelen. Als u geen rechtsbijstandverzekering of tussenpersoon heeft, kunt u een expert aanvragen bij de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.

AUTOSCHADE VASTSTELLEN
Op de dag van de expertise stelt de expert samen met één van onze medewerkers uw zichtbare autoschade vast. Het is belangrijk dat u uw autopapieren en groene kaart meeneemt naar deze afspraak.

De kosten die gemaakt worden om de autoschade te herstellen, worden meestal binnen enkele weken aan u uitgekeerd door de verzekering van de tegenpartij. De expertisekosten krijgt u ook terug als u de auto bij Schade Centrum Sluyter laat repareren.

EXPERTISE AFSPRAAK MAKEN?
Bij Schade Centrum Sluyter verzorgen wij voor u een officieel taxatierapport. Voor advies of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Maak een afspraak
header-default.jpg